ERZİNCAN / MERKEZ - Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu

Nis

Valiliğimiz himayelerinde yürütülen "Huzur İçin Erzincan" Projesi kapsamında, Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi  bünyesinde yürütülen "Huzur İçin Sınıftayız" faaliyeti çerçevesinde "Teknoloji Bağımlılığı" konulu ikinci farkındalık eğitimi Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Proje paydaş kurumlarından Yeşilay Erzincan Şubesinden alanında uzman eğitmenlerin eşlik ettiği eğitime, Müdürlüğümüze bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Sn.Doğan ÇİMEN ve Destek Hizmetleri Birimi Şube Müdürü Sn Mecit SARI eşlik etti. Öğrencilerimizin hazırladığı Teknoloji Bağımlılığı ile ilgili afiş ve sloganların olduğu renkli eğitimin ardından, Sayın Şube Müdürlerimiz öğrencilerimize sertifikalarını takdim etti.

Kas

l Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer Kartal , okul ziyaretleri kapsamında idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelerek okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.Öğrencilerle sohbet eden Kartal, öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Ziyaretleri için sayın müdürümüze teşekkür ederiz.

Kas

Eyl

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler Okullar açılıyor. 42 bin öğrencimiz, velileri ve Millî Eğitim camiası için bu pazartesi, yılın en ümit verici, en heyecan verici günü. Her geçen gün, bir öncekinden çok daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak bu heyecana ortak olmak en önemli görevimizdir.

Şbt

Okulumuz bir birincilik ödülü daha kazandı. İl çapında yapılan ve 72 kriterin yerine getirilmesiyle gerçekleşen “ Okulum Afete Hazır” Yarışmasında okulumuz il birincisi oldu. Bu çalışmada büyük emekleri olan okulumuzun tüm öğretmenlerine, eğitimlere katılan velilerimize ve afet tatbikatlarındaki ilgi ve dikkatlerinden dolayı tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürler. Hiç bir afetten olumsuz etkilenmeden sağlıklı huzurlu mutlu günler yaşamamız dileğiyle.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 11.09.2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Tüm öğrencilerimize velilerimize veöğretmenlerimize hayırlı olsun.

Haz

Geleneksel Plav Günü ve Bahar Şenliğimize katkı sağlayan bu güzel ve eğlenceli güne emeği geçen başta Erzincan Gençlik Merkezimiz ve  okul müdürmüz Oğuz  Kürşat ONAY olmak üzere herkese çooook teşekkür ederiz.

Haz

Erzincan-Genç Kızılay il Müdürlüğü tarafından okulumuzda KIZILAY eğitimi verilmiştir.Genç Kızılaycılarımıza sayın Adem KILIÇ'a( Kurumsal İletişim Birimi Komisyon Üyesi ) ,  Sıla TEPE'ye ( Üniversite Kurumsal İletişim Sorumlusu) , Sude CANLI'ya  ( Gönüllü )  İdris SÖNMEZ'e ( Eğitim Birimi Sorumlusu) çok teşekkür ederiz.

Masallarla Afet Eğitim Farkındalığı

Erzincan MEB Akub ve AFAD il Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen farkındalık eğitiminin 3. Oturumu okulumuzda gerçekleştrildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ferhat ALBAYRAK, AFAD Şube Müdürleri Ömer Azim YILMAZ ve Taha Yasin DAL, EBYÜ Afet Yönetim Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuncay POLAT, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Nebi GÜL, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü İş sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Cemalettin Çiğdem, MEB AKUB Lideri Ahmet ATEŞ öğretmenler ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen faaliyet öğrencilerimiz tarafından da ilgiyle takip edildi.

Anadolu Masalları İl Koordinatörü İpek KOÇ ve MEB AKUB üyesi öğretmenlerin sergiledikleri tiyatro gösterisi ardından öğrenciler tiyatro salonunda deprem esnasında yapacakları davranış şekline uygun çök kapan tutun çalışması yaparak okulumuzun toplanma alanında öğretmenleri tarafından yoklama alınarak küçük bir tatbikat gerçekleştirildi.

AFAD Gönüllüleri ve AFAD çalışanları tarafından okulumuz bahçesine kurulan çadırların kurulumları gözlemlenirken. AFAD araçlarının afetler sırasındaki kullanımı ve araç gereçlerin tanıtımı velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Etkinliğimiz öğrencilere ve misafirlere çorba ikramıyla sona erdi.

Katılımlarından dolayı tüm protokol üyelerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep KESKİN'e ilkokulda 1.sınıftan itibaren okuttuğu öğrencilerinden anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Duygusal anlarında yaşandığı sohbette ilkokul anıları tazelendi. Üniversite sınavına girmeye hazırlanan öğrenciler,sınav öncesi öğretmenlerinden moral buldular.Bu anlamlıziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize bizde okul idaresi olarak teşekkür ediriz

May

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube tarafında okulumuzda verilen çok faydalı ve yaralı bulduğumuz trafik eğitimi için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kendi trafik pistine ve akülü araçlara sahip olan okulumuzda önem verdiğimiz konuların başında öğrencilerimizin trafik güvenliği geliyor bu kapsamda yapılan tüm eğitimler çok değerli.

May

Erzinca il Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda çok faydalı bulduğumuz keneden korunma eğitimi verildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz, İlimizde düzenlenen okul sporları minik erkekler basketbol müsabakalarında il 1. olmuştur. Emeği geçen tüm öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Okuma  Bayramı Etkinliğini düzenleyen Zeynep KESKİN öğretmenimize bu güzel etkinliği için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri"okul sporları atletizim minikler karma yarışmasında" il 3. sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.